Golfbokhandeln
 
 

» Start

» Ändra kontaktuppgifter

» Om Golfbooks.se och HIO-shopen

 
 

» Böcker

» DVD

» HIO-shopen

 
 

» Visa kundvagn

» Kassa

 
 

  Hioklubben.se

 
 
Bok och Dvd-tips:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Logga in

Välkommen till Golfbooks.se och HIO-shopen!


På Golfbooks.se hittar du klassiska golfböcker och Dvd:s. Sortimentet uppdateras fortlöpande. Saknar du någon titel så kontakta oss så kanske vi kan hjälpa till att hitta den.

 


HIO-shopen är Svenska Golfförbundets officiella HIO-klubbs kanal för försäljning av HIO-loggade golfrelaterade produkter.

 


Betalning: På Golfbooks.se och i HIO-shopen handlar du mot faktura. Du kan betala till vårt bankgiro eller så kan du betala med bank- eller kreditkort genom vårt samarbete med Payson (TM). Klicka då på den här länken. Glöm inte att ange fakturanumret.

 

Betalningen ska vara oss tillhanda senast 10 dagar efter att varan levererats från vårt lager.

 

När din order blivit godkänd tar det normalt 5-10 dagar, innan produkterna når din adress. Graverade HIO-nålar kan ta upp till tio veckor.

 

 

OBSERVERA: Vi bevakar våra lagersaldon noga, men det händer att någon enstaka produkt är slutsåld innan vi hunnit fylla på lagret. Då skickar vi normalt de övriga artiklarna som finns i beställningen, och den restnoterade när lagret åter är påfyllt.

 

 

Frakt: Oavsett orderns storlek tillkommer en enhetsfrakt på 49 kronor inom Sverige, inklusive moms.

För leverans till annat land debiteras kostnaderna enligt distributörens prislista.

 


Ångerrätt och retur: Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Det är viktigt att du bifogar en kopia på din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.

Om du har beställt flera varor drar du av beloppet på det du returnerat och betalar resterande belopp på fakturan. Vi skickar inte ut någon ny faktura.

 

Om du redan har betalat fakturan gör vi en återbetalning till dig när vi mottagit returen. E-posta i sådana fall information om ditt fakturanummer, din bank och ditt kontonummer till info@hioklubben.se och meddela vilken/vilka varor du kommer att returnera.

 

Returadressen är:

HIO-klubben

Starbovägen 11

752 65 Uppsala

 

Returadressen finns även angiven på fakturan.

Returporto enligt Postens portotabell betalas av kunden.

 

Reklamation: För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta info@hio-klubben.se. Vi ser då till att du kan returnera den felaktiga varan på vår bekostnad och ersätter dig om möjligt med en ny.

 


Kundtjänst Golfbooks.se och HIO-shopen:

 

info@hioklubben.se

 

Golfbooks.se och HIO-klubben drivs av Martins Golf och Alpint (Regnr: 570202-3218).

 

Kontaktperson: Martin Söderberg, martin@golf.se

 

 

Se även